Følkets Bar Live med Svartepetter + Silje + Filli

Arrangementsinformasjon
Default file 1504861434

Velkommen til Følkets Bar Live!

I oktober blir det hip hop i Følkets Bar Live.

Svartepetter er en legende i norsk rap, en av de beste tekstforfatterne med unik flow! Han ble kjent igjennom hiphop-kollekivet Cracklab på 2000-tallet, som også hadde artister som Herreløse, Tom12’’ og Klish. Han har besøkt Sarpsborg tidligere og det ble en legendariske kveld med høy partyføring!
Nå er han igjen klar for Sarp og en intimkonsert på Folkets Bar.


Silje er en 22 år gammel rapper, som er født og oppvokst i Fredrikstad. Hun brenner for å lage musikk, og bruker musikken til å uttrykke seg.
Hun har drevet med musikk i over sju år, og både skriver og komponerer selv.

Hun tar opp viktige temaer, og er stemmen til mange som ikke blir hørt i dagens samfunn. Hun skriver mange tekster om psykisk helse, vanskeligstilt ungdom og om seg selv. I 2016 ble hun nominert til Frederikprisen «Ung og lovende» og har spilt en rolle under en rekke viktige arrangementer.

Silje leder i tillegg St.Croix-Kollektivet sammen med Jonas Bjerketvedt (Sjel-Jonas), og jobber for å få ungdom ut av soverommet og opp på scenen. Hun holder hiphop/rap-kurs flere ganger i året, og sørger for at mange ungdommer får en arena å spille på.

Silje har vært support for blant annet:
Lars Vaular
Kaveh
Endless
Jokr
A-lee

Filli er en ung rapper, født og oppvokst i Sarpsborg. Han har hatt flere opptredener, men er fortsatt ganske fersk i spillet. Foreløpig driver han å samler sammen sanger til et album.

Følkets Bar Live er et livekonsept i Folkets Bar på Sarpsborg scene, og er et samarbeid mellom Sarpsborg scene og Festival Ø.

Dørene åpner kl. 19.00.

sarpsborgscene
folketsbar
følketsbarlive
svartepetter
silje
filli
hiphop
rap

Restriksjoner

Aldersgrense: 18 år

Ansvarsfraskrivelse

Billettene refunderes ikke.